Vadegust
Sant Boi i el Prat impulsen una campanya per promocionar la carxofa

El Prat i Sant Boi de Llobregat s’han aliat per primera vegada en una campanya conjunta que, sota el lema ‘El Prat i Sant Boi , capitals mundials de la carxofa’, vol promoure la producció i consum d’aquesta hortalissa, així com l’agricultura de proximitat. “El d’avui és un acte històric i un punt d’inflexió perquè dues ciutats que han rivalitzat per qui era més carxofera s’uneixen”, ha destacat l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler. La campanya, que es desenvoluparà fins a principis del mes de maig, també vol posar en valor i protegir el Parc Agrari del Baix Llobregat, “una infraestructura estratègica de present i de futur”, com ha destacat la presidenta de l’AMB, Ada Colau, que serà clau per potenciar el consum de proximitat.

Lluïsa Moret, Lluís Mijoler i Ada Colau durant l’acte de presentació de la campanya | ACN

L’acte de presentació de la campanya s’ha celebrat aquest dimecres a la masia de Can Comes, al Parc Agrari del Baix Llobregat, i ha comptat amb la presència dels alcaldes del Prat i Sant Boi, Lluís Mijoler i Lluïsa Moret, la presidenta de l’AMB i alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, així com representants de les cooperatives agrícoles, el sector de la restauració i el teixit comercial d’ambdós municipis.

El Prat i Sant Boi desenvoluparan aquesta campanya fins a principis de maig, durant la temporada de la carxofa, en el marc de la Capitalitat mundial de l’alimentació sostenible de Barcelona 2021, esdeveniment que vol promoure models d’alimentació sostenible, justa i sana a partir d’un cicle d’activitats que s’estén també a diversos municipis metropolitans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa