Vadegust
Roba 5.000 euros en productes d’un supermercat i els ven a un bar

Un home de 48 anys ha estat detingut per la Guàrdia Civil acusat de robar en un supermercat de Suances (Cantàbria) productes valorats en uns 5.000 euros, que suposadament després venia al propietari d’un bar de Torrelavega, al qual s’acusa d’encobriment. Segons publica La Vanguardia, l’autor del robatori, comès en la matinada del 18 de març, va accedir al supermercat escalant una paret fins a una reixeta de ventilació, la qual cosa li va permetre l’entrar al magatzem i d’aquí a l’interior de l’establiment.

Ja dins, a través de la porta posterior va sostreure diversos productes, especialment begudes alcohòliques, conserves i embotits de primeres marques i dels preus més elevats, buidant gairebé per complet dos de les prestatgeries del supermercat.

Un carro en un supermercat | Facua
Un carro en un supermercat | Facua

La Guàrdia Civil va aconseguir diferents evidències que assenyalaven com a presumpte autor a un veí de Torrelavega, que ja havia estat detingut poques setmanes abans per un altre robatori al seu supermercat de San Felices de Buelna.

Els agents continuen la investigació per a tractar d’esbrinar el destí de la resta dels productes sostrets en aquest robatori a Suances.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa