Vadegust
Retiren tres lots de gaspatxo Alvalle contaminats amb òxid d’etilè

Alvalle ha alertat de la retirada del mercat de tres lots dels seus gaspatxos per haver detectat “nivells d’òxid d’etilè per sobre dels valors establerts per la legislació, en dues de les espècies que utilitzem com a ingredient”. En concret, estan afectats els lots L1236 i L1244 de Gaspatxo Gurmet i el L5243 del seu Gaspatxo amb remolatxa, amb data de caducitat de novembre de 2021. En un comunicat difós en la web de l’empresa, Pepsico ha informat que “afecta la caiena present al Gaspatxo Gurmet i al pebre blanc inclòs al Gaspatxo amb Remolatxa”.

En aquest sentit, l’empresa destaca que a causa de la quantitat ínfima d’aquesta espècia en el producte final és molt poc probable l’existència d’efectes adversos en els consumidors. A més, assegura que “estem treballant en estreta col·laboració amb les autoritats de seguretat alimentària així com amb els nostres clients i distribuïdors per a assegurar la màxima eficàcia per a la seva recuperació”.

El gaspatxo gourmet d’Alvalle | Facebook Alvalle

Aquests productes se sumen a les càpsules i barretes de Decathlon, la retirada de les quals es va anunciar a l’agost, a la llista de gelats que va fer pública Mars en el seu web al juliol, les desenes de varietats de Nestlé (fabricades per la seva filial Froneri) que FACUA ha donat a conèixer en les últimes setmanes, les de Grup IFA (fabricades també per Froneri) publicitades en els seus supermercats i les 29 varietats de gelats marca Carrefour que va anunciar la cadena en la seva pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa