Vadegust
Els restaurants que més freqüenta Leo Messi quan torna a Catalunya

Quan Leo Messi torna a Catalunya hi ha dos restaurants als quals sempre hi va. Són dos establiments que se situen a Castelldefels, on el jugador de futbol residia quan jugava al Barça. Segons ha explicat l’argentí en una entrevista amb Jordi Évole, i que ha recollit ‘La Vanguardia‘, els dos restaurants que més freqüenta al costat de la seva família quan està a Catalunya són el Ristorante Pizzeria Casanova i el CBC (Casanova Beach Club).

Per als qui no els coneguin, el primer, que va obrir fa més de 25 anys, ofereix cuina italiana a preus bastant bons: des de pastes fins a carns i peixos, sense oblidar òbviament la pizza, que molts qualifiquen com la millor de Castelldefels.

No es tracta d’un local petit, com molts podrien imaginar en pensar en una pizzeria, sinó que l’espai compta amb amplis salons (que no sabem si es tanquen o no quan Messi hi va) i amb una terrassa amb vistes al mar.

Ristorante Pizzeria Casanova | Instagram

El CBC (Casanova Beach Club), del Grup Lancaster, el segon restaurant favorit de Leo Messi a Catalunya, és bastant diferent. Obert tant de dia com de nit, la seva proposta gastronòmica és bastant variada. Al capdavant dels fogons està el xef Sergi Cócera, qui ofereix una cuina mediterrània, asiàtica i de brasa utilitzant productes de proximitat.

L’espai, situat just davant de la platja de Casteldefells, compta amb una àmplia piscina amb vistes al mar i amb sessions de Djs a les nits. També disposa d’un quiosquet on els seus clients poden prendre tastets de ‘finger food’ mentre es relaxen a l’hamaca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa