Vadegust
Els restaurants barcelonins on ha menjat Robert de Niro

Robert de Niro està a Barcelona. L’actor s’hi ha desplaçat després de la inauguració del nou Nobu (la seva pròpia cadena hotelera) a Londres, segons publica ‘El Periódico‘. I de Niro ha decidit anar a menjar als restaurants de Kim Díaz, el Bar Mut i Entrepans Díaz. Així doncs, de Niro volia “tornar a provar el marisc [de Bar Mut] una altra vegada”, segons ha explicat el propietari d’aquests establiments, Kim Díaz, al mateix diari.

No és la primera vegada que el famós actor visita Barcelona i, en concret el Bar Mut de Díaz, ja que els dos tenen una relació d’amistat des que un amic de l’actor li va recomanar el restaurant fa més de 10 anys, i fins i tot el propi de Niro comenta que el visita per a “gaudir del vi i del millor marisc“, explica Díaz.

Crema d’eriçó de mar al cava, gratinat amb salsa noisette i caviar imperial del Bar Mut | Facebook Bar Mut

El protagonista de la pel·lícula ‘Taxi Driver’, entre moltes alres, va prendre primer una cervesa a Entrepanes Díaz per a després anar a Bar Mut a culminar el menjar amb un bon marisc. Després, és probable que visités els carrers de Gràcia, els preferits de l’actor ja que li recorden a Brooklyn, segons ha comentat el propi Díaz.

Nobu Barcelona

El mes de febrer d’enguany es va reobrir el Nobu de Barcelona després de dos anys tancat, amb un nou xef -ja no és el francès Hervé Courtot-: el madrileny Sergio Martínez-. Així doncs, amb aquesta reobertura es va estrenar Kozara, un ‘sake bar’ obert a la planta baixa de l’establiment de 10 del matí a 6 de la tarda els diumenges i els dilluns, dies en què tanca el restaurant de l’últim pis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa