Vadegust
El restaurant on Mick Jagger va menjar truita de patates

Els Rolling Stones es troben de gira i aquest dimecres al vespre van actuar a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid. Però els components de la banda -Mick Jagger, Ronnie Wood i Keith Richards- fa dies que van aterrar a la ciutat espanyola, així que han aprofitat la seva estada per a fer una mica de turisme.

A més de visitar el parc del Retiro, almenys un d’ells ha volgut assaborir un plat molt icònic: la truita de patates. Segons publica ‘La Vanguardia‘, Mick Jagger va fer una visita al restaurant Las Tortillas de Gabino (C/Rafael Calvo, 20), on, a més, va ser especialment generós amb la propina.

Una de les truites del restaurant Las Tortillas de Gabino | Facebook Las Tortillas de Gabino

El cantant de la banda britànica va anar a l’establiment amb dos guardaespatlles i Jagger va demanar la truita de patates amb ceba, l’escalopa Armando i el llobarro Arzak, per un cost de 65 euros. Els guardaespatlles i un altre acompanyant també van menjar, ascendint el compte a 140 euros.

La propina que va deixar Mick Jagger

Aaron, responsable de diversos restaurants del grup al qual pertany el restaurant (La Ancha), va voler convidar a l’artista, però Jagger va saldar el compte i va deixar 60 euros de propina. També es va apuntar el telèfon del local per a tornar en una altra ocasió.

L’escalopa Armando del restaurant Las Tortillas de Gabino | Facebook Las Tortillas de Gabino

El restaurant Las Tortillas de Gabino va ser inaugurat fa gairebé 20 anys per Nino Redruello i, a més de truites, ofereixen altres plats tradicionals, però amb el seu toc personal, com una amanida russa amb gamba vermella, seitons en adob, escalopa o mandonguilles en salsa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa