Vadegust
Un restaurant català lamenta la “muntanya russa” d’aquests dies

Des que el Govern va decidir imposar noves restriccions per a la contenció de la Covid-19, un dels sectors més perjudicats -i que més s’ha queixat- és la restauració, que ha vist com ha hagut de reduir els aforaments dels seus establiments. A més, molts d’ells han vist com els hi queien les reserves per la limitació de no superar els grups de 10 persones, o pel simple fet que la gent té por de sortir a menjar fora de casa.

És el cas del cuiner i propietari del restaurant Ca l’Ignasi -situat al carrer Major de Cantonigròs-, qui ha fet una piulada al seu compte de Twitter lamentant-se: “Comencem setmana laboral inmersos en la muntanya russa d’encàrrecs per una banda, i anulacions per l’altra, caldrà paciència, molta paciència”, ha escrit, i hi ha afegit el hashtag #putoCovid.

A més, fa només uns dies, el dia de Sant Esteve, es queixava: “Som un dels restaurants babaus que hem obert avui, entre positius i panes del cotxe hem baixat un 40 % les reserves en mitja hora, estic per tancar la resta de festes i així no em poseu la mel als llavis i tot seguit me la treieu”. “Molt enfadat, molt!“, va exclamar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa