Vadegust
Regne Unit dedicarà unes postres a la reina Isabel II

El proper 6 de febrer farà 70 anys de l’ascens de la reina Isabel II al tron, i el Regne Unit ha decidit celebrar-ho amb tots els luxes. I, per aquest motiu, el Palau de Buckinham va presentar aquest dilluns tots els esdeveniments que se celebraran amb motiu d’aquest aniversari, i que s’allargaran fins el mes de juny. Entre aquests, segons publica ‘La Vanguardia‘, es troba un concurs de rebosteria on es decidiran les millors postres d’inspiració reial.

La competició està oberta a qualsevol resident britànic que tingui més de 8 anys i se centrarà en l’elaboració de púding, una de les postres més emblemàtiques del país. Entre el jurat es trobaran Mary Berry, presentadora de la televisió anglesa i escritora gastronòmica; Mónica Galetti, jurat del programa Masterchef; i Mark Flanagan, cap de cuina del Palau Reial. La final tindrà lloc en directe als luxosos magatzems Fortnum & Mason de Londres, el mes de març.

Si alguna d’aquestes postres destaqués clarament per sobre dels altres, podria arribar a convertir-se en plat nacional. De fet, és el que ja va passar després de la coronació de la reina Isabel I, l’any 1953, quan la florista Constance Spry i la xef del Cordon Bleu Rosemary Hume van presentar “el pollastre de la coronació”. Amb el pas dels anys, aquest plat va aconseguir consolidar-se i mantenir la seva popularitat.

El mateix va passar amb el pa de pessic Victoria, que porta el nom de la segona consort amb el regnat més llarg. Així les coses, no es descarta que a alguna de les postres elaborades en el concurs d’enguany li pugui passar el mateix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa