Vadegust
La raó per posar aquest aliment sota el teu coixí: ho canviarà tot

Et pot semblar una bogeria, però hi ha un aliment que ho canviarà tot si el poses sota el coixí abans d’anar a dormir. Estem parlant del llorer. Sempre ha estat un aliat, tant en la cuina com per a la nostra salut i fins i tot per a la nostra rutina de bellesa. Les seves extraordinàries propietats el fan molt popular per a preparar infusions, tònics i similars que ens estalvien una mica de diners i són extraordinàriament efectius. Però has de preparar-te ara per a descobrir una altra forma intel·ligent d’usar-lo.

Un mètode que es basa en creences molt antigues i que et permetrà grans resultats. Com hem dit, el llorer té una sèrie de propietats beneficioses ben conegudes i certificades. Un exemple? És un antiinflamatori natural i un excel·lent digestiu, per la qual cosa sovint ens ofereixen infusions i begudes a base d’aquest “ingredient”.

r
Llorer | Pixabay

Però, segons publica Ok Diario, algunes persones abans d’anar a dormir, beuen una infusió de llorer ja que també afavoreix la relaxació i garanteix un somni tranquil. Però al marge d’això, aprofitar les fulles fresques o seques pot ser una excel·lent idea, col·locant-les sota el coixí abans d’anar a dormir.

D’aquesta manera, podem deixar un parell de fulles de llorer sota el coixí durant tot el dia i abans de ficar-nos al llit retirar-les. L’aroma que haurà deixat ens ajudarà a relaxar-nos i induir-nos al somni.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa