Vadegust
Premis gastronòmics i concurs de receptes per fomentar la cuina catalana

Catalunya és una terra amb productes alimentaris de gran qualitat i també de grans cuiners i cuineres. Per celebrar-ho i contribuir a la continuïtat d’aquest llegat s’han convocat dos premis: Premis Gastronòmics Josep Lladonosa i el concurs de receptes de Llet Nostra, aquest darrer amb premis de lots de productes i menús a restaurants amb estrelles Michelin del país.

Premis Josep Lladonosa

La primera edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa consisteixen en un concurs gastronòmic i es convoquen en homenatge al cuiner català i reconegut xef. Josep Lladonosa és una figura cabdal de la gastronomia catalana, amb un gran prestigi com a cuiner i com a teòric i historiador. Impulsats pels germans Torres (Cocina Torres), aquests premis van dirigits als alumnes de l’últim curs de les escoles d’hostaleria de Catalunya de grau mitjà i superior.

Concurs de receptes Llet Nostra

Llet Nostra col·labora amb els Premis Gastronòmics Josep Lladonosa i aprofitant l’avinentesa, organitza un concurs de receptes realitzades amb productes làctics de Llet Nostra. Per participar-hi trobareu tots els detalls aquí, i s’ha d’enviar la recepta a través d’aquest formulari.

La marca de llet de cooperatives catalanes preseleccionarà 12 finalistes, 3 de cada província. D’entrada, se’ls premiarà a tots amb un lot de productes i 2 tasses Llet Nostra. D’aquests 12 finalistes, el jurat dels premis Lladonosa en seleccionarà 1 que s’endurà el Primer Premi: un dinar/sopar al Restaurant Cocina Hermanos Torres (2 estrelles Michelin).

Entre els altres finalistes, se’n triaran 4, els millors de cada província, i s’atorgaran els segons premis amb un dinar/sopar a:

  • Restaurant Hostal Benet (Les Borges Blanques) – Premi Lleida
  • Restaurant El Ginjoler (Cornellà de Terri) – Premi Girona
  • Restaurant Deliranto (Salou) – Premi Tarragona
  • Restaurant La Font de Prades (Poble Espanyol) – Premi Barcelona

Trobareu més informació sobre aquesta promoció a les xarxes socials de Llet Nostra.

Clica aquí per a partcipar en el Concurs de receptes

Clica aquí per a més info sobre el Premis Lladonosa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa