Vadegust
Li porten el compte i veu, en el tiquet, que el restaurant l’està insultant

Increïble el que li ha passat a una clienta d’un restaurant. Concretament, la dona va dinar al restaurant L’Arnau de València, amb una amiga seva. Segons recull el compte de Twitter @soycamarero, el dinar no els van convèncer en absolut, però la sorpresa majúscula va arribar en el moment de pagar.

La dona va compartir al seu compte de Twitter la imatge de dos dels plats que van menjar, acompanyades d’un text explicatiu. En la primera es veuen dos ous ferrats en un plat, i ella comenta: “15 euros per un plat de puré de patates amb ous, rostes i tòfona per algun lloc? Jo tampoc”.

El compte que li van portar a la dona amb l’insult | Twitter @soycamarero

La segona imatge és simplement un plat de pasta amb tomàquet, i la dona escriu: “Els espaguetis que inicialment havia demanat la meva amiga eren de xampinyons amb formatge sense carn, i resulta que aquest plat estava fora de carta. Ningú ens ho ha dit i sense consultar han portat això, espaguetis amb tomàquet sense més. I en els volien cobrar al preu dels altres quan aquests, sincerament… tenen millor pinta els que faig jo a casa meva“.

I en el moment de pagar… sorpresa! Arriba el compte però amb un insult cap a la clienta: “Spaguethi boscaiola sense carn per a la toca-collons”, es pot llegir clarament en el tiquet. Segons es pot veure en la carta del restaurant, aquest plat de pasta inclou bacon i llonganisses, a més de xampinyons i formatge gorgonzola. Però sembla ser que a algú del restaurant li va asseure malament que la clienta decidís que no volia la carn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa