Vadegust
Polèmica a les xarxes pel desproporcionat preu d’unes tapes

És freqüent que a les xarxes socials es vegin comptes de bars i restaurants amb preus desproporcioants. I és el que li ha passat a J. Javier Galache de Dios, que s‘ha queixat a Twitter del preu que li han cobrat per unes tapes a la ciutat de Donosti. “Parlant de preus abusius sense cap explicació: el de la meva dona i jo a Sant Sebastià. Terrassa d’un hotel a la platja de La Concha, dos pintxos de truita, 6 croquetes, una cervesa i dues postres”. Això és el que ha piulat l’home, que ha adjuntat la fotografia del compte al tuit.

En concret, l’home i la seva dona van menjar: dos pintxos de truita de patates amb ceba, a 14 euros cada pintxo, i, per tant, a 28 euros els dos. Sis croquetes de pernil a 19 euros la ració. Una cervesa sense alcohol a 8 euros. Un gelat de festuc a 10 euros. I una tarda de llimona a 10 euros. Total? 75 euros!

Les reaccions

Aquest preu clarament abusiu ha generat centenars de reaccions a les xarxes socials, com per exemple: “No ho entenc. Per quin motiu s’ha assumit que al nord tot ha de ser més car? Mantenir l’elitisme d’un turisme més selecte i estafar als incauts? Doncs que amb el seu pa s’ho mengin!” o “Els ous són de gallines arribads Groenlàndia ,les patates de l’Everest, cada truita ha de ser estudiada minuciosament per un cuiner, cosí de l’amo”.

I també: “A mi em sembla un autèntic abús, un pintxo de truita 14€, sigui a Villa Favorita o sigui al Maria Cristina. Soc Donostiarra i és una pena que la nostra ciutat s’estigui convertint en un lloc per a turistes amb diners, molt trist” i “Aquesta factura és la regla a Sant Sebastià. Viuen de les rendes, i t’enganyen per la vista. Tenen un màrqueting meravellós, com si no existissin províncies on es menja igual o millor, i més barat. Preus només aptes per a rics, així que pensar-vos si venir, perquè només podreu mirar”, entre molts d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa