Vadegust
Pizzes per a nens: aquest és l’ingredient clau

Els divendres és dia de pizza a casa teva? O potser els dissabtes? I tens fills, i els hi encanta aquest sopar? O potser és l’aniversari del teu fill i vols que ell i els seus amics gaudeixin d’una pizza? Però, quina és la millor pizza per als més petits de la casa? Quins ingredients ha d’incloure? Un dels cuiners més cèlebres de YouTube ens dona les claus per a preparar la pizza perfecta per a nens.

Pino Prestanizzi és un pizzer que va néixer a la localitat de Calàbria, a Itàlia, però que actualment resideix a Barcelona. Es va fer popular per relacionar-se amb streamer com Ibai Llanos, i com a expert en pizzes, sap com ningú els trucs per a fer les millors.

Una pizza en una imatge d'arxiu | Pixabay
Una pizza en una imatge d’arxiu | Pixabay

Amb motiu de la passió que sent en veure la felicitat d’un nen menjant una pizza, amb la seva “innocència”, agafant-la amb la mà i tacant-se els dits, el xef explica l’ingredient que no pot faltar si prepares aquest plat per als més petits. Pots triar els productes que més li agraden als nens, però la mozzarella no pot faltar i, ha de portar gran quantitat d’ella, tal com publica Cope.

“A la pizza infantil li posem més mozzarella, perquè es fongui més. Perquè ens agrada veure els nens amb la boca bruta de tomàquet i plena de mozzarella, amb la pizza a la mà i la cara plena de felicitat… Així s’ha de menjar la pizza!”, confessa el cuiner, que s’autodenomina com “el pizzer més famós de Youtube” en el llibre que ha publicat recentment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa