La reconeguda guia ‘50 Top Pizza‘ acaba de fer públic el rànquing de les millors pizzeries del món de l’any 2022. I entre les 25 primeres n’hi ha una que es troba a Catalunya. Concretament es tracta de la pizzeria Sartoria Panatieri, que té dos locals a Barcelona. Un d’ells està situat a carrer de l’Encarnació, número 51, i l’altre al carrer Provença, número 330.

A més, la mateixa pizzeria ha rebut un premi especial a la innovació en el concepte de negoci. A més, aquest establiment se situa com la segona millor pizzeria de l’estat espanyol. La primera, a la dotzena posició del rànquing, és la madrilenya Fratelli Figurato. Tot i això, al número 52 de la guia trobem La Balmesina, també situada a Barcelona.

Una pizza de Sartoria Panatieri | Facebook Sartoria Panatieri

La primera posició del rànquing 50 Top Pizza World 2022 la comparteixen una pizzeria italiana i una de nord-americana. Són I Masanielli di Francesco Martucci, a Caserta (Nàpols), i Una Pizza Napoletana, a Nova York.

La guia contempla molts estils diferents de pizza, tot i que l’estil napolità és el més popular i premiat. Entre les 100 millors del món hi ha 40 pizzeries italianes, 25 de la resta d’Europa, 15 dels Estats Units, 15 de la zona d’Àsia-Pacífic, quatre de sud-americanes i només una d’africana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa