Vadegust
Una pizzeria catalana, entre les 25 millors del món

La reconeguda guia ‘50 Top Pizza‘ acaba de fer públic el rànquing de les millors pizzeries del món de l’any 2022. I entre les 25 primeres n’hi ha una que es troba a Catalunya. Concretament es tracta de la pizzeria Sartoria Panatieri, que té dos locals a Barcelona. Un d’ells està situat a carrer de l’Encarnació, número 51, i l’altre al carrer Provença, número 330.

A més, la mateixa pizzeria ha rebut un premi especial a la innovació en el concepte de negoci. A més, aquest establiment se situa com la segona millor pizzeria de l’estat espanyol. La primera, a la dotzena posició del rànquing, és la madrilenya Fratelli Figurato. Tot i això, al número 52 de la guia trobem La Balmesina, també situada a Barcelona.

Una pizza de Sartoria Panatieri | Facebook Sartoria Panatieri

La primera posició del rànquing 50 Top Pizza World 2022 la comparteixen una pizzeria italiana i una de nord-americana. Són I Masanielli di Francesco Martucci, a Caserta (Nàpols), i Una Pizza Napoletana, a Nova York.

La guia contempla molts estils diferents de pizza, tot i que l’estil napolità és el més popular i premiat. Entre les 100 millors del món hi ha 40 pizzeries italianes, 25 de la resta d’Europa, 15 dels Estats Units, 15 de la zona d’Àsia-Pacífic, quatre de sud-americanes i només una d’africana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa