Vadegust
“El pitjor restaurant amb estrella Michelin de tots els temps”
agraph -->


“El pitjor restaurant amb estrella Michelin de tots els temps“, així de contundent es va expressar l’escriptora de viatges de Seattle (Estats Units), Geraldine DeRuiter, després d’anar amb el seu marit i uns amics al restaurant ‘Bros’, del xef Floriano Pellegrino a Lecce (Itàlia). La crítica publicada en el blog de la dona, Everywhereist, es va fer viral a xarxes socials per com va decidir valorar l’establiment.

El text escrit per DeRuiter feia referència a un menú de 27 plats que l’autora va comparar amb unes “estelles de paper comestible”, un “formatge ricotta ranci” o un “pa d’ostres que sabia a l’aeroport de Newark”. Però contra el que més va carregar va ser contra una escuma de cítrics servida en un motlle de guix de la boca del xef.

L’escuma dels cítrics del restaurant ‘Bros’ | everywhereist.com

El menú del restaurant italià també va ser descrit per l’autora com una cosa “eternament indeleble en (el seu) memòria perquè és tan singularment dolent que només pot considerar-se una gesta“. Alhora, va lamentar que “tot tenia gust de peix, fins i tot els plats sense peix. I gairebé tot, inclòs els fideus, que van ser des de lluny el plat més substanciós que vam tenir, es va servir fred”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa