Vadegust
Per Sant Jordi gaudeix d’un llibre i un bon cafè

Hi ha dies com Sant Jordi que són especials i tothom sap què necessita per celebrar-los: un passeig per les llibreries del barri, un recital de poesia maridat amb una copa de vi, rellegir les pàgines d’una novel·la que ressona o omplir un gerro amb unes roses vermelles ben pomposes. De la mateixa manera, els amants del cafè saben que per començar el dia necessiten una bona aroma, com la que desprèn una tassa de cafè Marcilla

La història de Marcilla va començar l’any 1907 quan Julián Marcilla, el fundador d’aquesta marca, va fer realitat el seu somni. Ell anhelava que tothom pogués disfrutar en qualssevol lloc i moment de l’excel·lent aroma del cafè i es pogués transportar a l’instant al seu paratge idíl·lic, com podria ser una cabana de fusta amb una llar de foc encesa mentre fora nevava.

Julián Marcilla, fundador de Marcilla | marcilla.com
Julián Marcilla, fundador de Marcilla | marcilla.com

Com a bon mestre cafeter, Julián Marcilla torrava el seu cafè a foc lent en un petit bombo i després el venia directament als seus clients. Els primers anys la majoria de persones compraven el cafè a la petita fàbrica que tenia el fundador al barri de Sant Andreu de Barcelona, i d’altres se’l feien portar expressament a casa seva. En aquell local va néixer el cafè que des de fa més de cent anys està present a la nostra vida quotidiana, i que s’ha convertit en un líder nacional. Un cafè que ens ha acompanyat durant els matins, les sobretaules i s’ha convertit en l’aroma que uneix a les famílies des de fa generacions.

El cafè Marcilla ha aconseguit tenir un sabor deliciós perquè es fa exclusivament amb les baies dels cafès més valorats del món: l’Aràbia i el Robusta. El cafè d’Aràbia es caracteritza per tenir un sabor més dolç i suau amb tonalitats de fruites exòtiques que donen al cafè una acidesa que recorda al bon vi. Pel que fa al sabor del cafè Robusta és més intens i té més cafeïna, cosa que li atorga cos i profunditat. 

A la pàgina web de Marcilla s’explica que l’alta qualitat del seu cafè és gràcies el seu procés de producció. “Els nostres cafès són 100% naturals, sense additius. A més, estan barrejats pels nostres mestres torradors que utilitzen diversos grans i diferents torrats, per a satisfer tots els paladars”, expliquen des de l’empresa. A més, Marcilla és una de les marques amb més renom del mercat nacional perquè ha aconseguit adaptar-se als canvis i a les demandes dels consumidors actuals amb els seus productes.

Ara mateix, tenen set varietats de cafè mòltGran Aroma Extra Fuerte, Gran Aroma Mezcla, Marcilla Gran Aroma Natural, Gran Aroma Descafeinado Mezcla, Gran Aroma Descafeinado Natural, Crème Express Mezcla i Crème Express Natural. La gama Gran Aroma és ideal per les cafeteres de mòlt tradicionals, mentre que el Crème Express és un cafè especial per a les cafeteres de màquines express o de pistó. A més, tenen cafè en càpsules, cafè soluble per aquells que necessiten fer-se una tassa i no tenen a prop uns fogons, i grans de cafè pels més tradicionals que els hi agrada moldre’l i gaudir de tota la tradició que envolta aquest producte. En definitiva, Marcilla ofereix un cafè per a cada tassa.

Sigui com sigui, el cafè Marcilla ha aconseguit entrar a l’imaginari de la gran majoria de consumidors i segueix portant a totes les cases el somni del seu fundador: un cafè d’aroma inconfusible que ens acompanya allà on siguem.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa