Vadegust
Per què és millor no guardar les verdures en bosses de plàstic a la nevera

Segur que ho fas molt sovint. És possible, de fet, que sigui l’única manera en que ho fas. Estem parlant de guardar les verdures a la nevera amb una bossa de plàstic. Doncs és una mala idea perquè el contacte dels aliments amb els materials dels quals estan fetes les bosses pot fer que les verdures es facin malbé. I, si això passa, no duren gens i les haurem de llençar.

En més d’una ocasió, dins d’aquestes bosses pot haver-hi plagues que col·loquin ous en els aliments, així que és important treure’ls i desinfectar-los com més aviat millor i no quan els utilitzarem. Això impedirà que les teves verdures es facin malbé, segons publica Ok Diario.

El més recomanable, per a estar totalment protegits daquests patògens, és recórrer a les bosses només en situacions excepcionals. No només seran menors les probabilitats que hi hagi plagues, sinó també la contaminació creuada entre els aliments.

Una nevera plena de menjar | Pixabay
Una nevera plena de menjar | Pixabay

A més, en les bosses acostumen a formar-se ambients més humits que acceleren la descomposició de la majoria de les verdures. Treure-les del seu interior i distribuir-les en els compartiments que la nevera posseeix per a aquesta mena de vegetals és el que s’aconsella per a aquests casos. Veuràs com estaran millor i així tens els diferents aliments ben ordenats.

Si necessites bosses per a transportar les teves verdures, l’ideal és usar les de tela o bé d’altres materials reutilitzables i menys perillosos. Com veus, és senzill, i és que el plàstic cada vegada s’usarà menys per les seves contraindicacions en la la nostra salut i en el medi ambient.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa