Aquests dies les xarxes socials s’estan omplint de crides per enviar aliments, medicaments i diversos materials a Ucraïna, que està patint la invassió per part de Rússia. Els supermercats estan tancats o saturats, i entre els aliments que més es demanen es troba la xocolata negra, sense llet. Sabeu quin és el motiu? Segons publica ‘Telecinco’, la xocolata negra aporta gran quantitat d’energia, necessària per als soldats i el poble ucraïnès que està lluitant contra els atacs russos.

A més, la xocolata calenta ajuda a mantenir la temperatura corporal en les baixes temperatures que hi ha en la zona, on es continuen produïnt fortes nevades i s’arriben a assolir els 8 graus sota zero, tot i trobar-nos ja al mes de març. La xocolata calenta també serveix per a tranquil·litzar a soldats i ciutadans que estan desolats davant la situació en la que es veuen immersos des de ja fa més d’una setmana.

Una tassa amb xocolata calenta | Pixabay

A mes, aquest aliment també és un bon company de viatge per a aquells ucraïnesos, principalment dones i nens, que han decidit marxar del país i que han de viatjar a peu durant llargues travessies per a arribar a la frontera.

Per tot això, es demana que entre les donacions que es fan per al poble ucraïnès s’inclogui la xocolata negra, per a donar una aportació d’energia extra a una població que està exhausta després de vuit dies d’atacs continuats per part de Rússia.

Xocolata negra | Pixabay

Aportacions econòmiques

Tot i així, diverses institucions i organitzacions demanen a la ciutadania que col·labori principalment amb aportacions econòmiques, ja que així les entitats especialitzades i que treballen en el territori poden adquirir el material de manera més efectiva i adequant-se a les circumstàncies i necessitats del moment. De totes maneres, tota ajuda es benvinguda per tal d’ajudar a pal·liar els efectes que la guerra està tenint entre la població ucraïnesa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa