Vadegust
L’estat d’unes patates fregides que portaven 60 anys amagades en una paret

Un home es va quedar totalment atònit després de trobar un menjar de McDonald’s a mig acabar dins de la paret quan reformava el seu bany. Segons publica ‘The Mirror‘, Rob, d’Illinois, va trobar el menjar “embolicat amb un drap vell”, amb l’envàs vintage que contenia un paquet de patates fregides a mig acabar.

Les patates fregides, molt cruixents

Està bastant segur que el menjar, que va trobar al guix, hi és des que la seva casa es va construir l’any 1959, i diu que les patates fregides encara estaven “perfectament cruixents”. Va admetre que es tranquil·litzar en veure que la bossa de paper només contenia patates fregides, després d’haver-se preocupat inicialment per si es trobava alguna cosa més sinistre.

Després de compartir la imatge de les patates fregides a través del fòrum de Reddit r/mildlyinfurating, va revelar que ell i la seva família viuen a prop d’una de les ubicacions originals de McDonald’s a Crystal Lake. Aquesta ubicació en particular va obrir les seves portes per primera vegada l’any 1959, el mateix any que es va construir la casa de Rob.

Els altres usuaris de Reddit van quedar impressionats per la troballa de Rob, que molts suggereixen que podria ser el menjar de McDonald’s més antic que s’ha recuperat mai d’una paret. D’altres fins i tot s’han “atrevit” a tastar una de les “patates fregides prohibides”.

Una persona va escriure: “Com a antic treballador de la construcció, et sorprendrà quantes bosses de xips, ampolles de Gatorade, ampolles de coca-cola, o envassos de menjar ràpid hi ha dins de moltes cases més noves”.

Un altre va dir: “Increïble. Fa uns 22 anys que vam omplir totes les cavitats de la paret que podíem amb llaunes de cervesa quan refèiem el nostre lavabo i la nostra cuina. Aviat anirem destrossant aquest lloc amb ganes de trobar-les”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa