Actualitat

Un dels olis d'Olíric premiats

Olíric convenç a la primera a Alemanya amb un producte de la més alta qualitat

Ha aconseguit dos guardons a la fira Biofach
Les peroles del Ranxo de Vidreres | ACN

Vidreres cuina més de 2.800 litres del tradicional Ranxo

Han utilitzat 28 peroles per elaborar a foc lent aquesta sopa tradicional per a uns 3.000 comensals
Barres de pa de pagès | IGP Pa de pagès

El plaer del pa fet a casa

El forn de pa més antic de Catalunya i en funcionament que es coneix és el Forn Cal Mosso, de Vilassar de Dalt

L'aneguet lleig era un cigne

Els restauradors de les Terres de l'Ebre han aconseguit posar en valor la galera tractant-la amb respecte i sense complexos, com si fos una gamba, i utilitzant-la en tota mena de preparacions
Festa de l'escudella a Castellterçol

L'escudella, el xup-xup solidari de Carnaval

De maneres de fer escudelles n'hi ha tantes com pobles
El nou snack de poma i xocolata, Roscó, a la nevera d'un supermercat de Lleida | ACN

Una empresa d'Alpicat llença al mercat un nou snack de poma i xocolata

'Roscó' s'ha començat a comercialitzar a les grans superfícies i vol competir amb la brioixeria industrial
Un cuiner coent les llangonisses i el 'facit de carnaval' que han elaborat durant la Festa del Mandongo a Sort | ACN

Tret de sortida al Carnaval de Sort amb la tradicional Festa del Mandongo

Els alumnes de l'escola Àngel Serafí Casanoves aprenen a fer els embotits de la comarca per no perdre la tradició
Un palet de calçots a Mercabarna | ACN

Mercabarna preveu una "molt bona" temporada de calçots

La gran oferta mantindrà els preus estables respecte anys anteriors
Un home segant arròs a Deltebre | ACN

La Festa de l'Arròs de Sant Fruitós se solidaritzarà amb els productors damnificats pel Gloria

Hi haurà una caixa de solidaritat per fer aportacions econòmiques

Calçotades i tota la cuina catalana al centre de Barcelona, als restaurants Mussol

L'esperit de les masies catalanes és el que mana a les cuines d'aquests establiments