Actualitat

Galetes i neules d'El Rosal | Facebook Galetes El Rosal

El Rosal de Tàrrega espera vendre fins a 17.000 quilos de galetes i neules per Nadal

L'obrador social amplia la plantilla fins a 28 treballadors i també comença a exportar a Portugal i Bèlgica
Una treballadora encaixant embotit llescat a la planta que Casademont té a Bonmatí | ACN

CCOO alerta que la vaga del sector carni pot generar problemes d’abastiment

Els sindicats insten la patronal a moure fitxa per reconduir la situació i evitar un conflicte "dur i històric"
Chartier World LAB Barcelona imparteix la Càtedra de “gastronomia i aromes” a la Universitat de Barcelona | Cedida

Chartier World LAB Barcelona impartirà la Càtedra de “gastronomia i aromes” a la Universitat de Barcelona

El Campus d'Alimentació de Torribera acollirà aquesta Càtedra
Pla detall dels dàtils que el Seprona va trobar en una restaurant a les Cases d'Alcanar. (Veritcal)

Investiguen el gerent d’un restaurant de les Cases d’Alcanar per comercialitzar dàtils de mar

El Seprona de la Guàrdia Civil va trobar el mol·lusc protegit exposat en una vitrina i anunciat a l'exterior del local
Calçots fent-se a la brasa | Pixabay

Comença la temporada de calçotades

Els primers calçots arriben a restaurants i botigues de l’Àrea de Valls
Una de les pebroteres cultivades a l’espai | NASA

Tasten els primers pebrots picants cultivats a l’espai

En primer terme, fuets a la planta de Casademont de Bonmatí aquest 4 de juliol del 2017; en segon terme, treballadores de la càrnia | ACN

CCOO i UGT convoquen vaga general al sector carni

L'aturada reclama que avancin les negociacions del conveni que fa onze mesos que estan encallades
Ignasi Camps, propietari de Ca l'Ignasi | calignasi.net

El propietari d’un restaurant català, molt indignat, proposa demanar paga i senyal a les taules grans

El cuiner de Ca l'Ignasi s'empipa per l'anul·lació d'una taula de 10 persones a les 13 hores
La cuina del restaurant Gresca | Facebook Gresca

Els restaurants de Barcelona que més agraden al millor xef del món

Dabiz Muñoz revela també els dos restaurants on celebrarà el seu aniversari
Una safata de panellets de pinyons a l'aparador de la Pastisseria Palau de Tarragona, amb un home de fons que se'ls mira | ACN

La pujada de preus farà que els panellets siguin fins a un 5% més cars

Els pastissers confien recuperar els nivells de vendes d'abans de la pandèmia i arribar als 250.000 quilos