Actualitat

El robot de cuina Monsieur Cuisine | monsieur-cuisine.com

L’oferta viral del robot de cuina de Lidl és una estafa

Els Mossos alerten els usuaris que no cliquin en l'enllaç de la publicació
Xurros | ASEFRAPE

El consum de xurros congelats augmenta un 33,4%

D'origen incert, una de les teories situa a la Xina la seva creació, a partir dels ‘youtiao’ o pals fregits de pa
Processos d'elaboració de les pizzes d'Aliments Onyar, a les instalacions de la Fundació Privada Ramon Noguera de Girona. Febrer 2021 | Carles Palacio

Pastes i pizzes ecològiques amb valor social

Presentació de la Jornada Gastronòmica del Calçot | Cambra de Comerç de Valls

La Jornada Gastronòmica del Calçot obrirà oficialment la temporada de calçotades a Valls

Una paella | Europa Press

La paella ja és considerada oficialment Bé d’Interès Cultural

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana anuncia que aquesta mesura entra en vigor el 10 de novembre
El cuiner Joan Roca en un taller del Fòrum Gastronòmic Girona durant l'edició del 2018 | ACN

El Fòrum Gastronòmic torna a Girona de la mà dels germans Roca, Colagreco i Bottura

El certamen de cuina celebra els 15 anys amb actes descentralitzats i programació al Palau de Fires
Una cervesa al Barcelona Beer Festival | Cedida

Torna el Barcelona Beer Festival, el punt de trobada dels amants de la cervesa artesana

El certamen, que se celebrarà el 17, 18 i 19 de desembre a La Farga de l’Hospitalet, recuperarà la seva essència i comptarà amb prop de 700 cerveses
Belén Esteban | Europa Press

Un excap de Carrefour i un altre d’Apple, la clau de l’èxit de l’empresa culinària de Belén Esteban

Gaspatxo, salmorejo, cremes i patates fregides: la tertuliana televisiva ha muntat un imperi culinari
Diversos trossos de torró | Pixabay

El torró més car del món es fa als Països Catalans i es ven a 250 euros la pastilla

Es tracta d'una recepta amb tòfona blanca d'Alba i pa d'or
Els productes ecològics costen tres vegades més que els seus equivalents de marca blanca | OCU

Els productes ecològics costen tres vegades més que els seus equivalents de marca blanca

L'OCU sol·licita un IVA superreduït del 4% per als productes ecològics