Actualitat

L'empresa d'elaboració d'embotits de Vilafant que s'ha cremat

Un incendi crema una empresa d'elaboració d'embotits de Vilafant

Comparteix
El foc ha calcinat la cambra frigorífica i part del sostre de l'altell
:  - Mobile
Un dels torrons tous d'ametlla que conté un error en l'etiquetatge | ACN

L'error en l'etiquetatge de torrons Vicens afecta dos lots de 500 grams

Comparteix
Aquest tou d'ametlla ha estat distribuït per tot Catalunya, l'Estat, França i Andorra
:  - Mobile
Imatge d'un treballador collint nectarines

Un camp de nectarines d'Albatàrrec és el primer de tot l'Estat connectat al 5G

Comparteix
Forma part del projecte 5G Rural, que vol millorar la productivitat agrària i el desenvolupament del món rural
:  - Mobile
Un dels postres Els Músics a punt de ser consumit darrera d'un gerro de mel

Productors de mel, fruits secs i llet s'uneixen per fer unes postres de quilòmetre zero

Comparteix
Els Músics sorgeixen d'un conveni de col·laboració per potenciar la producció pròpia
:  - Mobile

La patata de Prades és senyora de muntanya

Comparteix
A mil metres d'alçada, entre serres i boscos, amb terres, aires i aigües pures, es cultiva una patata quimèrica que tenim la sort de poder menjar i la responsabilitat de conservar
:  - Mobile
La cadena de producció de Torrons Vicens

Alerten que un torró de la marca Vicens porta llet no declarada

Comparteix
La pròpia empresa ho va detectar en un dels seus controls i ho va comunicar
:  - Mobile

La DOP Siurana obre una parada efímera al Mercat Central de Reus

Comparteix
L'objectiu és posar en valor el producte com a regal del territori per aquestes festes
:  - Mobile

El producte de proximitat, al centre del pregó de la Fira del Gall 2019

Comparteix
“La Fira del Gall està en tots els teixits. La forma la gent i, si continua tants anys, és perquè us l’estimeu molt", assegura Quim Masferrer
:  - Mobile

355 anys d’història amb el Gall del Penedès

Comparteix
La Fira del Gall arriba el 21 i 22 de desembre a Vilafranca del Penedès amb més de 50 activitats per tots els gustos i totes les edats
:  - Mobile

Granet de raïm, la clau del sabor del Gall del Penedès

Comparteix
La qualitat de la seva carn, molt més saborosa i sucosa que la convencional, es deu a la seva criança lenta i a l'alimentació natural
:  - Mobile