Vadegust
Ou ferrat: el truc per fer que el rovell quedi al centre

Si t’agrada menjar ous ferrats i n’estàs acostumat a fer-ne a casa, segur que te n’has adonat de la dificultat d’aconseguir que el rovell quedi al centre. Doncs bé, hi ha un truc que t’ho facilitarà molt. Segons publica ‘Ok Diario‘, per fer un ou ferrat perfecte la clau resideix en tirar l’ou assegurant-nos que l’oli estigui ben calent i usar correctament l’escumadora per a tirar una mica d’oli sobre el rovell i que aquest es cuini bé.

D’altra banda, també un ou ferrat perfecte serà aquell en el qual el rovell precisament ens quedi en el centre i per a això, no hi ha res com aplicar un truc de cuina que consisteix a utilizar l’esmentada escumadora per a posar l’ou dins de la paella.

Ou ferrat amb patates | Pixabay
Ou ferrat amb patates | Pixabay

Fixa’t en què sigui una escumadora de filferro i no una de tefló amb forats. Una que tingui un espai buit de manera que puguis tirar l’ou dins abans que vagi a la paella. Has d’assegurar-te de fer-ho bé, de manera que, si no saps trencar un ou amb una mà mentre que amb l’altra subjectes l’escumadora, pots trencar l’ou i tirar-lo en un got o en un bol per a després passar-lo a l’utensili.

Col·loca l’escumadora sobre la paella amb l’oli calent i tira l’ou dins. Deixa que la clara es “coli” per l’escumadora i que caigui a la paella. D’aquesta manera, només et quedarà tirar el rovell i podràs posar-lo just en el centre. Un truc senzill que garanteix que l’ou ferrat que et mengis sigui, definitivament, el perfecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa