Vadegust
Nestlé treu al mercat una innovadora alternativa al peix

Després de la bona acollidade les alternatives vegetals a la carn que ja s’han incorporat de forma regular en el 40% de les cases de l’estat espanyol, Nestlé i Garden Gurmet han fet un pas més en la seva expansió estratègica plant-based i comercialitzen VUNA, la primera alternativa vegana a la tonyina en conserva que arriba als lineals de la gran distribució.

“Amb VUNA, oferim als consumidors una alternativa a un dels productes bàsics en el rebost de tothom: la tonyina en llauna. Els consumidors que, per diferents motius, volen reduir el consum de proteïna animal, disposen ara també d’una alternativa 100% vegetal al peix que, a més de oferir un sabor molt similar, és tan versàtil com el producte original i que, per tant, podran incorporar en nombrosos plats i receptes”, assenyala Ignacio Rosés, director de Culinari de Nestlé España.

Tot i que la seva textura, aparença i sabor són com els de la tonyina en conserva, VUNA és 100% vegetal i s’elabora a base de proteïna de pèsol. Aquesta innovació neix gràcies al treball del Nestlé Research a Laussanne (Suïssa), el principal centre de recerca de la companyia. Gràcies a la seva experiència en aquest camp, es va aconseguir atorgar una textura laminada com la de la tonyina a la proteïna de pèsol. Es tracta d’una proteïna d’alta qualitat i una de les més respectuoses amb el medi ambient.

VUNA, la primera alternativa vegana a la tonyina en conserva que arriba als lineals de la gran distribució | Nestlé

Aconseguir recrear el sabor de la tonyina en un producte elaborat a base de pèsols ha estat realment un repte. És increïble la gran semblança que té no només a nivell de sabor, sinó també de textura, color i fins i tot a nivell d’olfacte. Estic convençut que les seves qualitats organolèptiques marcaran un abans i un després. No
tinc dubte que qui ho provi, quedarà gratament sorprès i satisfet”, conclou Rosés.

VUNA és ric en proteïnes (20g per ració), no inclou sucres afegits i no conté conservants ni colorants artificials. A més, és apte per a vegans. El producte està preparat per a consumir i es presenta en un pot de vidre que el consumidor podrà trobar en la zona de refrigerats de botigues i supermercats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa