Vadegust
Un nen de tres anys, hospitalitzat greu després de menjar un ou Kinder

Un nen de tres anys ha estat hospitalitzat amb sospita d’intoxicació per salmonel·losi després de menjar un ou Kinder, segons publica el diari ‘Daily Mail’. Billy Way, de Barry, Gal·les, es va menjar el Kinder Sorpresa del seu germà el mes passat i es va trobar molt malament, motiu pel qual va ser ingressat a l’Hospital Infantil Noah’s Ark de Cardiff. La seva mare Kasey Cooke, de 26 anys, ha dit que mai va sospitar que la causa de la seva malaltia pogués ser la xocolata belga, però els metges li van fer proves i van trobar rastres de salmonel·la a les seves femtes.

Continua al Regne Unit la retirada de certs productes de xocolata que es va ampliar per incloure tots els fabricats en una fàbrica de Bèlgica des del juny -i que des de llavors s’ha vist obligada a tancar-, independentment de la seva data de caducitat. Fins ara s’han notificat més de 100 casos de salmonel·losi, 63 al Regne Unit, la majoria en nens menors de cinc anys.

Ous de Kinder Sorpresa | Pxhere
Ous de Kinder Sorpresa | Pxhere

La senyora Cooke, mare de dos fills, va dir que un dels seus fills, afectat per aquest brot, “semblava que s’estava morint”, i va afegir que “estava emocionat de menjar-se la xocolata i tenir la joguina a dins. Però uns dies després va començar a estar molt malalt. Ni tan sols podia mantenir-se en peu. Li vaig haver de posar un bolquer perquè no es podia aixecar per anar al vàter. Vaig anar al metge de capçalera fora d’hora i estava tan greument malalt que van dir que anés directament a l’hospital”.

Alhora, la dona va assenyalar que “estaven preocupats que pogués haver entrat en coma perquè el seu sucre en sang era molt baix. Semblava que s’estava morint, tenia la boca seca, la cara pàl·lida i els ulls negres i enfonsats”. Els funcionaris sanitaris europeus creuen que el processament de la mantega a la fàbrica de Bèlgica podria haver causat la contaminació.

Més notícies
Ous de Kinder Sorpresa | Pxhere
Retiren del mercat diversos lots d’Ous Kinder per risc de salmonel·losi
Comparteix
Es recomana a les persones que tinguin en les seves cases els productes afectats que s'abstinguin de consumir-los

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa