Vadegust
Neix Delit, el portal en línia que aglutina l’oferta gastronòmica de la Garrotxa

Neix Delit, el portal en línia que aglutina l’oferta gastronòmica de la Garrotxa. Més de 400 establiments formaran part de la plataforma que es posarà en funcionament aquesta tardor. S’hi podran trobar productors, comerços agroalimentaris, bars o restaurants on degustar el producte i, fins i tot, experiències de descoberta de la gastronomia local. És una acció del Pla de Reactivació Econòmica de la Garrotxa per donar suport als sectors més afectats per la crisi de la Covid. Delit no és un portal per a la venda directa de productes ni un portal de reserves de taules als restaurants, sinó una plataforma que aglutina l’oferta, la relaciona i la dinamitza perquè l’usuari la descobreixi i conegui on poder gaudir de la gastronomia garrotxina.

El Pla de Reactivació de la Garrotxa preveu, entre altres objectius, promoure i donar visibilitat als sectors més afectats per la crisi generada arran de la pandèmia. Per això, DinàmiG, l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa, Turisme Garrotxa, ADRINOC, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, la Plaça Mercat, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot s’han unit per crear una nova plataforma en línia que reuneixi tota l’oferta gastronòmica de la Garrotxa amb l’objectiu de visibilitzar-la i promoure-la entre locals i visitants.

L’objectiu de Delit és construir un únic espai en línia amb l’oferta de restaurants de la comarca, quines especialitats ofereixen, així com els productes agroalimentaris de proximitat, qui n’és el productor, on es poden comprar i les experiències (com fires o visites guiades) que permeten descobrir-los i gaudir-los, fomentant d’aquesta manera la promoció i compra del producte local de qualitat i la gastronomia garrotxina.

Es preveu que Delit inclogui més de 400 establiments entre productors, comerços, mercats, restaurants i experiències gastronòmiques de qualitat. Alguns d’ells, com és el cas de Can Batet, ja ha iniciat la construcció del seu perfil a la plataforma amb la col·laboració de les tècniques de DinàmiG.

El conseller de Desenvolupament Local al Consell Comarcal de la Garrotxa, Pere Vila, el regidor de Promoció d’Olot, Estanis Vayreda, i la tècnica de DinàmiG, Judit Reixach, han presentat aquest dimecres a la tarda la plataforma que estarà disponible a partir d’aquest mes de novembre.

La plataforma també disposarà d’un mapa que permetrà ubicar tots els productors i establiments a la comarca i d’un blog de continguts amb propostes i recomanacions per gaudir al màxim de la gastronomia de la Garrotxa. Hi haurà, per tant, un cercador sempre visible per als usuaris que ja saben què volen i busquen informació concreta de productes, restaurants… i l’organització de la informació en base als productes de la Garrotxa per als usuaris que desconeixen les opcions i que primer busquen inspirar-se.

DinàmiG està treballant en la construcció d’aquest espai en línia i, fins al moment i gràcies a la col·laboració dels agents implicats, ha recollit més de 400 establiments. La participació a la plataforma per part dels productors, comerços i restaurants serà gratuïta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa