Vadegust
Mor el fill d’un reconegut xef en un accident de trànsit

Antoine Alléno, fill del reconegut xef francès Yannick Alléno, ha mort en un accident de trànsit, segons publica ‘Le Figaro‘. El noi va morir diumenge al vespre després de ser atropellat a París (7è districte) per un home que conduïa vehicle robat. S’ha obert una investigació per “homicidi involuntari” i un home va ser destingut poc després dels fets. Les investigacions es van confiar al Servei de Tramitació Judicial d’Accidents (STJA).

Els fets van passar poc després de les 23 hores d’aquest diumenge, després del robatori d’un vehicle de luxe, un Audi RS5, davant d’un restaurant del 7è districte de la capital francesa. Segons els informes, el lladre va presentar un bitllet fals a l’aparcador abans de posar-se al volant i fugir. A la cantonada de la plaça de la Resistència amb l’avinguda Bosquet, molt a prop del pont de l’Alma, quan no el perseguien, va colpejar un VTC i una moto que van quedar aturats en un semàfor vermell.

Antoine Alléno | Instagram

El conductor de la moto, Antoine Alléno, va morir a l’acte. El conductor del vehicle de luxe, en canvi, va poder fugir a peu abans de ser detingut per un policia que en aquest moment es trobava fora de servei. Segons explica el diari francès, el sospitós conduïa en estat d’ebrietat i també era buscat perquè complís una pena de presó.

Durant l’últim any Antoine Alléno va estar al capdavant del restaurant Burger Père et Fils. Aquest projecte no era l’únic que compartia amb el seu pare i mestre Yannick Alléno, ja que també va fundar al costat d’ell L’Allénothéque. En els últims anys, el jove havia demostrat ser un cuiner prometedor i talentós i estava a punt de ser elevat al rang de xef.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa