Vadegust
Mor l’ànima d’un conegut restaurant amb estrella Michelin

Ha mort el patriarca i ànima del restaurant amb dues estrelles Michelin El Portal de Echaurren, situat a Ezcaray (La Rioja). Parlem de Félix Paniego, qui ha traspassat als 96 anys, tal i com publica La Vanguardia. L’home havia patit un ictus el novembre passat que el va obligar a ingressar a l’Hospital Sant Pere de Logronyo.

El funeral del pare de la saga de germans que regenta aquest històric establiment de La Rioja va tenir lloc dijous passat a l’església de Santa María la Mayor d’Ezcaray.

Va ser Francis Paniego, fill del difunt i cuiner del Portal de Echaurren, el que va comunicar el dimarts en el seu perfil d’Instagram que el seu pare havia mort després d’una vida “llarga i plena, envoltat d’afecte i també donant afecte a dolls”.

Félix Paniego i la seva dona | Instagram @francispaniego

Francis també va assegurar que havia estat “un bon marit, un bon pare, un bon avi i un bon amic dels seus amics. Tremendament cortès, afable i educat amb tots, va saber guanyar-se l’afecte i el respecte de la gent“.

Alhora, afegia: “Podria destacar centenars d’anècdotes i moments de la seva vida, però ens quedem sobretot amb la seva manera d’entendre la vida en parella al costat de Marisa, junts van formar un equip exemplar i meravellós que ens omple d’orgull pel que van aconseguir en el pla familiar i laboral”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa