Vadegust
Els millors supermercats per comprar el pa

El pa és un dels aliments que més consumim. I no és fàcil trobar-ne un que sigui bo. Per aquest motiu, l’OCU ha elaborat un llistat amb els millors, i els pitjors, supermercats on comprar el pa. L’estudi no fa referència a qüestions de qualitat del producte, sinó que simplement indica el nivell de satisfacció dels clients analitzats per l’OCU (5.415 persones).

En aquest estudi no només s’analitza el pa, també s’estudien altres productes i aliments que compren els consumidors en els supermercats.

Dues barres de pa | ACN

Segons l’enquesta que ha realitzat l’organització, el supermercat en el qual més clients compren pa és el Lidl amb 18 punts per sobre de la mitjana. De la mateixa manera, uns punts per darrere trobem Mercadona, en el segon lloc. Aquest últim destaca també en l’estudi de l’OCU per ser els que tenen els pitjors utensilis de cuina, encara que en el seu defensa cal advertir que també l’Organització assenyala que Mercadona comercialitza poc aquest tipus de productes.

Entre els llocs on menys persones compren el pa es troba Bonarea, del Grup Alimentari Guissona, amb tan sols un 15% de clientela, amb 22 punts per sota de la mitjana. Es tracta d’uns supermercats molt presents a tota Catalunya així com a Aragó, Castelló, València, Madrid, Navarra, La Rioja, Guadalajara i Andorra i que malgrat vendre poc pa sí que destaquen en l’anàlisi de l’OCU per la seva carn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa