Vadegust
Les millors pizzes congelades del supermercat, segons l’OCU

Potser no és la millor opció si es vol gaudir d’una bona pizza, però es pot ser previsor i tenir una pizza precuinada a la nevera. L’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha analitzat 16 pizzes refrigerades que es troben a la venda en els supermercats. De l’ampli ventall de varietats que es poden trobar en els establiments, han triat les de pernil i formatge i les de quatre formatges per ser les que tenen més demanda per part dels consumidors. S’ha observat que els preus són molt econòmics: oscil·len entre 1,83 i 2,66 euros la unitat.

Massa greixos i sal

Però en les pizzes no tot és bonic i festiu. Des del punt de vista nutricional, les pizzes són aliments calòrics, amb un contingut de greix considerable, molt riques en greixos saturats i amb bastanta sal. Per això, la conclusió és que no han de consumir-se més que de manera ocasional.

Pizza quatre formatges de Casa Tarradellas | Facebook Casa Tarradellas

Quines són les millors pizzes del supermercat?

Tot i això, per a quan volguem donar-nos un capritx i menjar una pizza congelada, cal tenir en compte l’anàlisi de l’OCU i les valoracions que ha fet el seu jurat de cuiners professionals. Tenint en compte tot això, les millors pizzes preparades que es poden comprar refrigerades en el súper són:

  • Entre les pizzes de pernil i formatge, Casa Tarradellas és la millor; mentre que les d’Hacendado i Auchan mereixen el títol de Compres Mestres.
  • Entre les pizzes de quatre formatges, Casa Tarradellas repeteix com la millor valorada. Carrefour, amb un bon preu per a una qualitat acceptable és una Compra Avantatjosa en aquesta categoria.

Ben enfornades, més bones

Sigui com sigui la pizza triada, i encara que estigui precuinada, el toc final pot marcar la diferència:

  • Encén el forn i escalfa’l abans de ficar la pizza.
  • Encén calor a dalt i a baix, sense ventilador.
  • Col·loca la pizza millor a la part de baix, sobre la reixeta perquè arribi més calor a la massa i menys al formatge i els altres ingredients.
  • Deixa-la enfornar-se uns 2 o 3 minuts més del que s’indica en les instruccions, perquè es faci bé, però no la perdis de vista per a que no es cremi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa