La millor hamburguesa de l’Estat es fa a Sevilla, concretament a l’hamburgueseria Food Porn. Així ho ha decidit el jurat de la III edició del Campionat d’Espanya d’Hamburgueses que s’ha celebrat fa uns dies en el museu MEGA de cervesa. Es tracta d’una hamburguesa Doble Cheese Bacon, farcida de vaca madurada 90 dies, bacon fumat cruixent, formatge cheddar i emulsió d’ou amb xistorra.

La segona posició se l’ha endut la Jet Lag Burger que preparen en l’establiment Gastronomía Nómada, de Vitòria. Aquesta hamburguesa porta carn de vaca gallega, cheddar fumat, guanciale curat i fumat, demi-glace de rovell i bourbon, adobats i una salsa secreta. Finalment, la tercera posició ha estat per la Galicia Japan Burger de Lume, un restaurant de la xef Lucía Freitas situat a la Corunya. Es prepara amb “Real Bou” pa de brioix, formatge, salsa okonomiyaki, sisho verda, col adobada i katshuobushi.

D’altra banda, Circo Burger ha estat reconeguda com la millor cadena d’hamburgueses d’Espanya. A més, es van donar a conèixer les Best Burger Delivery by Uber, les Best Burger Audacious, les hamburgueses amb Estrella (un premi patrocinat per Estrella Galícia) i les millors hamburgueses de cada comunitat autònoma.

Una hamburguesa de Kiwi Burger Bar | Instagram @kiwiburgerbar

Les millors hamburgueses de Catalunya

D’altra banda, el Campionat també ha premiat les tres millors hamburgueses de cada territori de l’Estat. Les guanyadores de Catalunya han estat les següents:

  1. Kiwi Burger Bar (Sant Boi de Llobregat)
  2. Double Biere (Mataró)
  3. Festín Barcelona (Barcelona)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa