Vadegust
Les millors hamburgueses catalanes de carn de vedella autòctona

Olvan ha celebrat aquest cap de setmana, amb molt d’èxit, la primera edició del festival gastronòmic la Muussegada dedicat a la divulgació i a la promoció del consum de carn de vedella de les 3 races autòctones com són la vaca de l’Albera, la Bruna dels Pirineus i la Pallaresa.

La vessant més professional del festival era el primer Concurs Nacional d’Hamburgueses de Vedella, en el que hi van participar 13 ramaderies i les seves hamburgueses van estar valorades per un jurat tècnic format per 5 persones on hi havia 3 mestresses de casa, el president de la Federació de la Bruna dels Pirineus i el reconegut i premiat xef Oriol Rovira, del restaurant Els Casals de Sagàs.

El jurat del concurs

Guanyadors per categories

Categoria hamburguesa carn de vedella bruna eco

Mas Trullàs de Calders (Moianès)

Categoria hamburguesa carn vaca bruna eco

Casa Mestrepere de Pobellà (Pallars Jussà)

Categoria hamburguesa carn de vedella bruna

Cal Font de Sagàs (Berguedà)

Categoria hamburguesa carn d’anoll bruna

Cal Font de Sagàs (Berguedà)

Categoria hamburguesa carn de vedella albera

Mas l’Arbreda de Sant Martí de Llémena (Gironès)

Categoria hamburguesa carn d’anoll albera eco

Baussitges de l’Espolla (Alt Empordà)

Al capvespre del dissabte unes 200 persones van poder tastar i berenar amb les hamburgueses de carn de vedella autòctona presentades per les ramaderies concursants i el seu maridatge amb vins de la D.O. Pla de Bages.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa