Vadegust
Hi ha nova reina de la truita de Betanzos

El bar Galícia (a Betanzos) s’ha proclamat campió del concurs organitzat dins de la Setmana de la Truita de Betanzos. És la primera ocasió en la qual aquest establiment s’alça amb aquest reconeixement, tot i que en l’edició del 2020 ja havia estat escollida com la millor en la votació popular. La cuinera i propietària del local, Esther Corral Martínez, porta nou anys al capdavant d’aquest popular establiment, i va conquistar al jurat presidit pel xef i estrella Michelin Luis Veira.

L’anècdota de la cerimònia de lliurament dels premis es va produir a l’hora de la recollida del guardó ja que la responsable de la millor truita de Betanzos, no va poder assistir a l’acte que es va celebrar al Liceu de Betanzos per trobar-se, precisament, preparant truites, i en el seu lloc va assistir una cambrera del local. En aquesta edició hi han participat 15 locals, i el segon guardó ha recaigut en O Noso Lar i el tercer, en la Bodega Rivas.

Truita de Betanzos | Flickr

Durant tota la setmana passada el públic va poder provar per 1,5 euros les truites que van participar en el concurs i aquells que les van tastar en cinc locals diferents entraven en el sorteig de cinc experiències gastronòmiques per a dues persones en un dels Restaurants da Biosfera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa