Vadegust
Més de 4.000 euros per dinar amb Don Simon i hamburguesa de caviar en un restaurant català?

El restaurant Topik -situat al carrer València de Barcelona- ha parodiat el compte que un grup d’amics va pagar aquest estiu a Marbella per sopar hamburgueses i beure Dom Perignon, i que va ascendir a 4.098 euros. I ara, l’establiment barceloní ha compartit al seu Twitter un compte que puja a 4.681,40 euros i on es veu que un ‘Don Simon Ice’ -imitant el Moet Ice- val 1.000 euros i una “hamburguesa de caviar or” es paga a 3.000 euros.

En el compte també hi ha tartar de tonyina i sèpia, caneló d’ànec, cargols, i… “servei per aguantar-me”, a 500 euros. “Creant escola”, va escriure al restaurant en la piulada. Però algun usuari no va captar la ironia i va preguntar: “No és PROFORMA, fake”, i ràpidament el restaurant va respondre: “Esclar que és un fake, d’això es tracta, de riure una mica”.

En canvi, molts altres usuaris van entendre a la prefecció la broma i feien comentaris estirant el fil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa