Vadegust
Menjar plàtan a la nit és molt beneficiós: el motiu

Potser no ho sabies però menjar plàtan a la nit és molt beneficiós per al teu organisme. Segons publica ‘Ok Diario‘, él plàtan té propietats laxants, i no només això sinó que també és ric en antioxidants, magnesi, àcid fòlic i vitamina C. Tots aquests aspectes fan del plàtan una de les fruites més saludables.

Els problemes de son són molt comuns, sobretot ara que la calor no ajuda. I un somni pertorbat certament no és el millor per a afrontar el dia amb energia i càrrega, especialment si està ple de compromisos. I si tu també estàs patint la calor d’aquest període, potser trobes la solució en el fet de menjar-te un simple plàtan.

Plàtans en un supermercat | Pixabay
Plàtans en un supermercat | Pixabay

Aquest és un remei natural, senzill i econòmic: menjar un plàtan abans de ficar-te al llit. Aquesta fruita conté magnesi en la quantitat de 34 mg, un mineral essencial per a regular el ritme circadiari. Al mateix temps, el magnesi també és capaç de promoure la producció de melatonina: una hormona que es produeix immediatament abans de dormir però també durant aquest procés, i que serveix per a reduir en gran manera el temps necessari per a agafar la son, millorant així la qualitat del somni.

Finalment, el magnesi també ajuda a reduir l’hormona de l’estrès (cortisona) a la sang, la qual cosa sens dubte pot afectar el mal descans. A més de magnesi, el plàtan també aporta triptòfan a l’organisme. És un aminoàcid que es pren a través dels aliments perquè no el produeix l’organisme i que, segons un estudi realitzat recentment pot afavorir la qualitat de la son, augmentant conseqüentment la durada del descans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa