Vadegust
Això és el que has de menjar cada dia per perdre pes i no passar gana

Potser estàs en aquell moment en què vols perdre pes i no te n’acabes de sortir. Segurament t’hauràs posat a dieta, però tens un gran problema: passes gana. Doncs no cal passar-ne per aconseguir perdre pes. T’expliquem com. Segons publica el ‘Diari de Girona‘, per aprimar-se amb salut només hi ha un truc en el qual t’has de fixar: només ho aconsegueix el que cau en el que els nutricionistes coneixen com “dèficit calòric”.

Però, com s’assoleix? Menjant menys calories de les que gastes en el teu dia a dia. Per aconseguir aquest objectiu t’has de fixar, especialment, en les proteïnes. Això és el que et donarà energia suficient tant per fer esport per a afrontar una llarga jornada laboral. En aquest sentit, els nutricionistes recomanen que, si et vols aprimar de forma sana, mengis un percentatge determinat de proteïnes al dia: dos grams per cada quilo que peses. És a dir: si peses 70 quilos hauries de consumir al dia uns 140 grams d’aquest tipus d’aliments.

Un got d'aigua en una imatge d'arxiu | Pixabay
Un got d’aigua en una imatge d’arxiu | Pixabay

També és important que cuidis la teva salut amb menjar real, res d’ultraprocessats. Com més aliments naturals consumeixis, millor. I has de tenir en compte que, a més, has de consumir dos litres d’aigua al dia i caminar com a mínim 15.000 passos cada dia. Deixar de costat la vida sedentària i començar a moure’t més és fonamental. Només així aconseguiràs caure en el famós dèficit calòric que necessites per perdre pes.

L’esmorzar també és important. I s’ha de tenir en compte el que mengem entre hores. El que es pica a mig matí o a mitja tarda pot enviar a la paperera tota la feina planificada amb antelació. La fruita pot ser, en aquest sentit, una bona aliada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a agost 04, 2022 | 08:21
    ciutadà agost 04, 2022 | 08:21
    Doncs, com que en un parell d'anys m'he aprimat 22 kg. (ara en peso 62), veig que em cal fer tot el contrari del què aconselleu aquí. Mercés.

Nou comentari

Comparteix