Vadegust
Això és el que has de menjar cada dia per perdre pes i no passar gana

Potser estàs en aquell moment en què vols perdre pes i no te n’acabes de sortir. Segurament t’hauràs posat a dieta, però tens un gran problema: passes gana. Doncs no cal passar-ne per aconseguir perdre pes. T’expliquem com. Segons publica el ‘Diari de Girona‘, per aprimar-se amb salut només hi ha un truc en el qual t’has de fixar: només ho aconsegueix el que cau en el que els nutricionistes coneixen com “dèficit calòric”.

Però, com s’assoleix? Menjant menys calories de les que gastes en el teu dia a dia. Per aconseguir aquest objectiu t’has de fixar, especialment, en les proteïnes. Això és el que et donarà energia suficient tant per fer esport per a afrontar una llarga jornada laboral. En aquest sentit, els nutricionistes recomanen que, si et vols aprimar de forma sana, mengis un percentatge determinat de proteïnes al dia: dos grams per cada quilo que peses. És a dir: si peses 70 quilos hauries de consumir al dia uns 140 grams d’aquest tipus d’aliments.

Un got d'aigua en una imatge d'arxiu | Pixabay
Un got d’aigua en una imatge d’arxiu | Pixabay

També és important que cuidis la teva salut amb menjar real, res d’ultraprocessats. Com més aliments naturals consumeixis, millor. I has de tenir en compte que, a més, has de consumir dos litres d’aigua al dia i caminar com a mínim 15.000 passos cada dia. Deixar de costat la vida sedentària i començar a moure’t més és fonamental. Només així aconseguiràs caure en el famós dèficit calòric que necessites per perdre pes.

L’esmorzar també és important. I s’ha de tenir en compte el que mengem entre hores. El que es pica a mig matí o a mitja tarda pot enviar a la paperera tota la feina planificada amb antelació. La fruita pot ser, en aquest sentit, una bona aliada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a agost 04, 2022 | 08:21
    ciutadà agost 04, 2022 | 08:21
    Doncs, com que en un parell d'anys m'he aprimat 22 kg. (ara en peso 62), veig que em cal fer tot el contrari del què aconselleu aquí. Mercés.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa