Vadegust
Marxen sense pagar i el restaurant recupera els diners molt originalment

Una parella del Regne Unit va decidir sortir a sopar el dia de Sant Valentí i va marxar del restaurant sense pagar, i es tractava d’un compte ben car. Entre el que van menjar hi havia Llagosta, filet mignon, musclos, pollastre al curripatates fregides, ampolles de vi… En resum, un àpat variat i abundant. Segons publica ‘RAC1’, els propietaris del local, quan es van adonar de la situació, van tenir una idea per aconseguir que els infractors paguessin el deute. I va ser tot un èxit.

Els propietaris de The Mill, un pub a la petita ciutat anglesa de Stokesley, van explicar l’episodi al seu compte oficial de Facebook. En total, els clients havien de pagar 179,20 lliures, prop de 215 euros. Amb l’objectiu de recuperar els diners, des del negoci els van posar un ultimàtum.

“A l’encantadora parella que va fer-nos un encàrrec considerable consistent en filet mignon i llagosta, nombroses ampolles de vi, etc.: tot i que estem segurs que es va tractar d’un error genuí per part seva (que marxessin sense pagar), per favor, saldeu el vostre compte abans de les quatre de la tarda d’avui”, van escriure el 15 de febrer.

A més, van llançar una advertència: van afirmar que els tenien registrats a tots dos. “Es trobaven asseguts davant una càmera i el CCTV [Circuit Tancat de Televisió, sistema de videovigilància], no podia ser més clar”, asseguraven. Com que ningú no es dirigia al local per pagar l’àpat, l’establiment va tornar a fer una nova publicació donant a entendre que els denunciarien a la policia.

“Qui diu que l’amor ha mort?”

“Una increïble quantitat de persones ens estan preguntant si han pagat, fins i tot la policia de North Yorkshire, Teesside Live i Yorkshire Live. Lamentablement no ho ha fet”, van escriure en el segon post. Hores més tard, aquell mateix dia, el pub va anunciar que havia aconseguit recuperar els diners del sopar. “Última hora en aquest assumpte. Ha pagat la factura una dona anònima que creu que li correspon a ella. Que Déu els beneeixi! Qui diu que l’amor ha mort?”, va concloure l’establiment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa