Vadegust
El mapa dels millors restaurants de carretera, segons els propis camioners

Sempre s’ha dit que els camioners són els grans experts en menjar bé i bé de preu, ja que es passen el dia recorrent les carreteres de tots els països i en coneixen tots els secrets. I, de fet, sempre ha estat així: un restaurant amb camions aparcats a la porta és garantia de bon menjar i bon beure. I, sens dubte, ningú millor que un transportista, expert en rutes i camins, per aconsellar-nos on posar-nos les botes i a bon preu.

Així, el blog de Wtransnet, una bossa de càrregues i camions, ha creat un mapa amb els millors 200 restaurants de carretera de tot l’estat, incloent Canàries i Balears, que han estat seleccionats pels grans experts en la matèria, els transportistes, especialistes en rutes, creus i camins.

El mapa s’ha creat a través de Google Maps i permet als usuaris fer zoom en cadascun dels territoris i consultar els establiments de carretera més concorreguts per camioners. A Catalunya n’hi ha uns quants, com ara el restaurant La Temporada -a l’AP-7-, el Petito Casanova a la N-II, el 101 Bocatas a la N-340, o el Gran Bufet Cambrils a la N-340, entre molts d’altres.

Sempre s'ha dit dels restaurants de carretera que allà on vegis que hi ha camions aturats és un bon senyal | Europa Pres
Sempre s’ha dit dels restaurants de carretera que allà on vegis que hi ha camions aturats és un bon senyal | Europa Press

Bons restaurants de carretera a l’AP-2

I també hi ha diverses opcions a l’AP-2, l’autopista que uneix Zaragoza amb Barcelona i Tarragona i que fa poc ha passat a ser gratuïta per la liberalització de peatge. En aquesta via apareixen locals com el restaurant Nou Urbisol, a Castellolí (Barcelona) o la brasería Bargues (Lleida).

El funcionament del mapa és molt senzill. Se selecciona el territori o la carretera on volem cercar els restaurants i en clicar-hi a sobre apareix el nom, l’adreça, el correu electrònic i la pàgina web de l’establiment, així com l’horari i el preu del menú (si es que n’hi ha). Així que ja no hi ha cap excusa per menjar malament mentre estem en ruta: els camioners ens solucionen el problema!

També pots consultar aquí els millors restaurants per menjar als barris de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa