Vadegust
Les millors natilles del supermercat, segons l’OCU
agraph -->

Les natilles són un de les postres làcties més estimades, i així ho demostren les seves xifres de vendes. Acostumem a prendre’s com a postres, substituint a la fruita, i, no obstant això, pel seu elevat contingut en sucre haurien de ser de consum ocasional. L’OCU ha elaborat un informe per ajudar a triar les millors natilles del supermercat.

L’OCU ha analitzat 33 natilles de tres varietats diferents: natilles de vainilla, natilles de xocolata i natilles de vainilla amb galeta. En el laboratori s’analitzen les seves característiques per a determinar la qualitat dels productes, juntament amb una degustació realitzada per un panell de jutges experts.

En què fixar-se a l’hora de comprar

  • El preu. Hi ha una gran variabilitat de preus, de fins a 1 euro/kg en funció de si triem un producte de marca de supermercat o de marca pròpia. Tenint en compte l’estudi, el preu més alt no sempre és garantia que el producte és millor.
  • Data de caducitat. És preferible comprar natilles on la data de consum sigui llunyana. Encara que no són productes que puguin suposar un risc per a la teva salut, una vegada passada aquesta data la textura i el sabor poden veure’s alterats.
  • Integritat de l’envàs. Fixa’t que l’envàs es trobi íntegre, sense cops, amb les tapes ben soldades al pot. Tot això serà garantia que el producte es troba en bones condicions.

Quantes calories tenen unes natilles?

Les natilles no són productes excessivament calòrics. Els valors mitjans de quilocalories ronden les 109 kcal/100 g per a unes natilles de vainilla, 118 per a unes de xocolata i fins a 134 si són amb galeta.

Les natilles de vainilla d’Eroski | Eroski

Les millors natilles del supermercat

Segons l’OCU, les tres millors natilles del supermercat són:

  1. Eroski Natilles Vainilla
  2. Milsani (ALDI) Natilles Vainilla
  3. Caprichoso (DIA) Natilles Vainilla

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa