Vadegust
Llet Nostra posa en marxa la seva botiga ‘online’ a les comarques de Girona

Llet Nostra ha inaugurat el servei de repartiment a domicili de la seva botiga ‘online’ a les comarques de Girona. Fins ara, aquest servei -que va entrar en funcionament el juny passat arran de la pandèmia- es trobava disponible a unes quantes poblacions de la demarcació de Barcelona. Ara, la marca de llet ha decidit fer-lo arribar a gairebé tots els municipis gironins i, durant les pròximes setmanes, també té previst posar-lo en marxa al Camp de Tarragona. Segons ha apuntat en un comunicat el president de Llet Nostra, Jordi Riembau, aquesta botiga permet als ramaders “estar més a prop dels consumidors” i posa en valor els consumidors “més fidels”.

Dins la botiga ‘online’, els consumidors podran accedir als tres tipus de llet que elabora Llet Nostra –sencera, semidesnatada i desnatada-, als iogurts naturals, desnatats i de maduixa, als iogurts ecològics de vaca i cabra i a les postres, com podrien ser els flams de cafè, de mató o d’ou, a banda de la crema catalana.

Les comandes que es fan a través de la botiga ‘online’ es reparteixen en un termini d’entre 24 i 72 hores de manera gratuïta per a compres superiors a 22 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa