Vadegust
Llença aquesta fruita immediatament si veus que té això en pelar-la

De fruita se n’ha de consumir molta i molt sovint. És un aliment amb moltes propietats positives per al nostre cos. Però també cal vigilar molt que estigui en bon estat. Les taronges són un dels tipus de fruites més consumides a tot el món, amb múltiples beneficis per a la salut i sempre fresques i delicioses, tant en suc com en peça. Tenen un alt contingut en vitamina C, la qual cosa fa que siguin molt interessants a nivell nutricional.

Si et menges una taronja en mal estat, a més d’haver de suportar un sabor que segurament és terrible, pots fins i tot emmalaltir, depenent de quin sigui el problema que tingui, tal i com publica Ok Diario. És molt important que quan pelis i tallis la taronja et fixis bé en el seu interior, com per exemple si té floridura verda o blanca, i en aquest cas hauries de tirar-la immediatament i no consumir-la en cap cas.

Taronges | Pixabay
Taronges | Pixabay

Moltes persones, quan un aliment té floridura, tallen aquesta part i es mengen la resta, però això suposa un gran risc, ja que la floridura haurà penetrat per l’interior i, encara que no ho vegis des de fora, el seu interior està en mal estat i no hauries de menjar-lo.

La floridura no és l’únic senyal clar que una taronja està en mal estat i hauries de tirar-la, també hi ha altres com a descoloracions fosques, zones blanques, pela opaca o seca, olor agre o dificultat per a pelar-la.

Cada vegada que agafis una taronja, fixa’t en el seu exterior i olora-la: si està en mal estat la notaràs tova i amb alguna descoloració, i el més recomanable en aquest cas seria tirar-la. Més enllà de les taronges, qualsevol fruita o aliment que vegis que està en mal estat l’has de tirar immediatament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa