Vadegust
L’infal·lible truc per evitar l’acidesa de les llimones

Les llimones són un dels aliments més utilitzats en la cuina. De fet, es poden fer servir en infinitat de receptes. A més, té molts beneficis per a la salut, però a vegades són massa àcids com per a poder gaudir d’ells. Però existeix un truc que, a més és fàcil d’aplicar, i que et sorprendrà per la seva eficàcia.

La llimona és rica en vitamina C i fibra en primer lloc, i altres substàncies com l’àcid cítric, que és essencial per al cos. La llimona ajuda a:

  • Donar suport a la salut del cor
  • Controlar el pes
  • Prevenir càlculs renals
  • Protegir de l’anèmia
  • Reduir el risc de càncer.
Un grapat de llimones | Pixabay
Un grapat de llimones | Pixabay

Tot i això, els amants de la llimona saben que a la nevera o al rebost no dura per sempre, i per tant, com és millor guardar-lo? Els més experimentats el congelen i això té un motiu, tal i com publica OK Diario.

Congelar llimones pot ser molt útil si no vols malgastar ni una gota del seu suc, però també ens servirà per a poder evitar el que ja hem comentat: l’acidesa de la llimona.

En col·locar una llimona en el congelador, el seu sabor canvia, tornant-se menys àcid i a més un snack saludable perfecte per a menjar com a gelat si et ve de gust. Ficar una llimona en el congelador canviarà el sabor i a més el farà més comestible per als paladars més puntimirats.

La seva acidesa disminueix, tot i que la recupera lentament a mesura que es descongela.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa