Vadegust
Lidl aposta pels olis amb DOP catalanes amb la iniciativa ‘Terra d’olis’

Lidl reforça la seva aposta per impulsar la presència de productes catalans amb distintiu de qualitat en els seus establiments i aquest divendres ha posat en marxa la iniciativa “Terra d’olis”, amb l’objectiu de fomentar i incentivar el consum d’aquests productes. D’aquesta manera, durant una setmana, els clients de Lidl podran trobar, en els 120 punts de venda que té la cadena a Catalunya, olis d’oliva extra de quatre de les cinc DOP que es comptabilitzen a Catalunya: DOP Siurana, DOP Terra Alta, DOP Garrigues i DOP Ebre-Montsià.

La companyia té previst continuar ampliant el nombre d’articles amb segell de qualitat que ofereix a les seves botigues. Actualment, la cadena de supermercats comercialitza productes de prop d’una vintena de DOP i IGP catalanes: referències agroalimentàries vinculades a 7 de les 12 DOPs de la regió, 5 de les 10 IGPs que existeixen a Catalunya i 6 de les 11 DOPs de vins catalanes, aconseguint així oferir més de la meitat del total de DOP i IGP que es comptabilitzen a Catalunya.

La gran majoria d’aquests productes s’ofereixen de manera permanent en els seus establiments i la resta es venen de manera puntual segons la temporada.

Oli d'oliva | Pixabay
Oli d’oliva | Pixabay

Catalunya, terra d’olis

Catalunya gaudeix d’una varietat molt àmplia d’olis d’oliva excel·lents, destacats per l’extensa gamma de sabors, aromes, colors i característiques pròpies de cada territori que provoquen una personalitat única de cada oli d’oliva català.

En concret, entre les referències d’oli que Lidl comercialitza amb aquesta iniciativa, destaca l’aroma intens i afruitat d’oliva verda de la DOP Siurana i l’equilibri i harmonia de l’oli de la DOP Terra Alta, que fan que sigui molt agradable al paladar. Per part seva, l’oli de la DOP Baix Ebre-Montsià destaca pel seu toc dolç però lleugerament amarg i picant i el de la DOP Garrigues pel seu aroma intens i afruitat d’oliva verda, amb notes d’ametlla i plàtan, amb un punt suau d’amargor amb fragàncies que recorden a la carxofa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa