Vols saber on menjar unes bones hamburgueses a Catalunya? T’ho expliquem! Aquesta setmana s’ha celebrat a Madrid el II Campionat d’Espanya d’Hamburgueses, i tot i que cap hamburguesa catalana ha aconseguit colar-se entre les tres guanyadores, el concurs ha ofert les tres hamburgueses finalistes de cada territori de l’Estat. Així, en el cas de Catalunya, les tres hamburgueses finalistes han estat:

1ª Millor Hamburguesa de Catalunya: Casa Bomba. Situat a Vielha, l’hamburguesa que ha guanyat porta 250 gr. de vedella, fulla de roure, tomàquet, ceba caramel·litzada, formatge de cabra i melmelada de nabius.
2ª Millor Hamburguesa de Catalunya: 80’s Vuitantas. Situat a Santa Perpetua de Mogoda, aquest establiment ha guanyat amb l’hamburguesa Rumanburguer, que porta 200 gr. d’hamburguesa 100% de vedella adobada amb espècies, ceba morada, formatge cheddar, bacon fumat cruixent i maionesa suau amb pebre roig.
3ª Millor Hamburguesa de Catalunya: Double Bière. Situat a Mataró, aquest establiment ha guanyat amb la Bière Burguer, que porta carn de vaca vella madurada (de Girona) 45 dies, formatge Urgèlia de vaca curat del pirinenc català, bacon fumat, picada d’adobats, salsa andalusa casolana i la nostra ceba caramel·litzada a la cervesa Gulden Draak. Tot en el seu pa semi brioix.

L’hamburguesa de Casa Bomba | Facebook Casa Bomba

La millor hamburguesa de l’Estat

La millor hamburguesa d’Espanya porta vaca gallega madurada i salpebrada amb un procés d’elaboració diari, quatre rodanxes de formatge cheddar, bacon fumat cruixent de la Serra de Madrid, pa de brioix de Juanito Baker i la salsa secreta de l’hamburgueseria madrilenya Junk Buger (José Abascal, 31), que ha resultat la guanyadora del concurs.

El segon lloc ha sigut per a l’hamburgueseria Berty’s Burger, situada a Gijón, i el tercer a la també madrilenya Frankie Burgers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa