Vadegust
Les condicions del govern espanyol pels bars i restaurants en la fase 0

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) dona més detalls de com serà la desescalada durant la fase 0, a partir d’aquest dilluns. La restauració és un dels sectors que veurà aixecades algunes de les restriccions. Així, es podrà reprendre les activitats d’hoteleria i restauració si és amb servei d’entrega a domicili o recollida d’encàrrecs als establiments -aquest últim en una franja horària determinada per l’establiment per evitar aglomeracions-.

A més, hi haurà d’haver un espai habilitat i senyalitzat per a la recollida d’encàrrecs i s’haurà de garantir la separació física o, si no és possible, s’hauran d’instal·lar mostradors o mampares. Els establiments només podran obrir mentre sigui horari de recollida d’encàrrecs.

Les illes de Formentera, la Gomera, el Hierro i la Graciosa entren aquest dilluns directament en la fase 1. En aquest cas, se’ls permet reobrir les terrasses d’establiments d’hostaleria i restauració, encara que només amb un 50% de les taules permeses i amb una distància de 2 metres entre cada taula. Es poden fer reunions de fins a deu persones per taula o agrupació de taules a les terrasses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa