Vadegust
La truita que vol convertir-se en un emoji de WhatsApp

Si la paella té una emoticona a WhatsApp, per quin motiu no el podria tenir la truita? Però no una truita qualsevol, sinó la truita de Betanzos! El municipi de la Corunya de Betanzos és famós per fer la millor truita de patates, i ara ha començat una campanya de divulgació a través de les xarxes socials per a presentar la sol·licitud oficial amb la qual dona a conèixer l’emoticona que ha dissenyat d’aquesta típica recepta.

Segons publica ‘La Vanguardia’, l’objectiu és que la truita de patates s’incorpori al llenguatge digital internacional. “Creiem que la truita ha d’estar representada amb una emoticona igual que es va fer fa uns anys amb la paella”, han explicat al diari fonts municipals amb motiu d’aquesta promoció amb la qual aspiren al fet que hi hagi una gran demanda social d’aquest emoji.

De fet, l’alcaldessa de Betanzos, María Barral, va presentar fa un parell de setmanes a Fitur aquest esbós d’emoticona al costat de la ministra de Turisme, Reyes Maroto, perquè “cada vegada que convidem a algú, cada vegada que parlem de la truita, utilitzem la imatge d’aquest producte en les nostres aplicacions”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa