Vadegust
La Salsa Espinaler irromp a ‘Sálvame’

La mítica Salsa Espinaler ha aparegut a ‘Sálvame’, de la mà de Laura Fa, una tertuliana catalana del programa de les tardes de Telecinco. La salsa creada a Vilassar de Mar ha sortit a la conversa quan Laura Fa estava explicant que s’havia engreixat 30 quilos durant l’embaràs, perquè no parava de menjar: “Menjava patates amb gust de pernil, llaunes de tonyina i olives farcides, amb Salsa Espinaler”, va dir amb naturalitat la tertuliana. I, de sobte, els altres col·laboradors que hi havia al plató es van començar a preguntar què era la Salsa Espinaler.

Alhora, el presentador, Jorge Javier Vázquez, que va néixer a Badalona, afirmava: “M’encanta aquesta salsa“. I la tertuliana es dirigia llavors al director del programa, que assegurava que no la coneixia: “Quan vinguis al càmping et faré unes patates amb Salsa Espinaler”. Una afirmació que encara encuriosia més els altres tertulians, que insistien en preguntar de què està fet, mentre el presentador assenyalava: “Jo no sé si a qui es ven, però la meva família de Badalona també la fa servir, i és boníssima”.

Laura Fa intentant explicar què és la Salsa Espinaler a ‘Sálvame’ | Telecinco

En aquest context, Laura Fa es veia obligada a explicar què porta la Salsa Espinaler, però no ho sabia amb exactitud: “Què porta? Doncs no ho sé… Porta pebre picant… Però vaja, que està molt bona, i pica una miqueta“. Com que la col·laboradora no era capaç de concretar els ingredients de la popular salsa, la periodista Gema López decidia buscar-ho a Internet: “Ja l’he trobat! Porta una base de vinagre de vi, una barreja d’espècies i pebre dolç vermell”.

Seguidament, el programa punxava una imatge de Lydia Lozano que, des de fora del plató, s’afegia a la conversa: “A casa meva sempre hi ha Espinaler. I els hi poso a les escopinyes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa