Vadegust
La “propina” que ha de suportar un cambrer que li deixin

El que els cambres han de suportar sovint no té nom. Des de la mala educació dels clients fins a “regalets” en les taules quan marxen els comensals. Això últim és el que li ha passat a un cambrer, que ha immortalitzat el moment amb una fotografia. La imatge ha estat difosa a Twitter pel compte @soycamarero, que acostuma a penjar mems sobre el dia a dia dels cambrers, però també a difondre les males condicions laborals que pateixen, o moments com aquest en que els clients no es comporten adequadament.

En aquest cas, els comensals van deixar sobre la taula del bar el bolquer fet servir del seu nadó. I @soycamarero ha piulat la fotografia amb un irònic text: “Moltes gràcies per la seva propina. Torni aviat”. El tuit ja ha superat la setentena de repiulades, i són molts el que han respost a aquest missatge.

El bolquer a la taula del bar | @soycamarero

“Jo m’hauria acostat amablement i li hagués dit davant de la resta dels comensals: ‘Sha oblidat això, senyora! I li hagués donat a la mà”, “La gent és molt porca, jo treballo en una botiga i també em trobo cada cosa… No tant com uns bolquers, però sí que m’han deixat tovalloletes tirades pel terra de la botiga, com si fossin les escombraries”, “Jo guardaria el paquet i a la primera oportunitat (si n’hi hagués) li aixafaria a la cara a l’autor o autora de tan desagradable fet”, han estat algunes de les respostes que ha rebut la piulada.

Casos similars

Fa pocs dies, el mateix compte de Twitter va publicar un cas similar: uns nens que van anar a dinar a un restaurant i van deixar la taula feta un autèntic desastre. En la imatge es veien diverses llaunes de refrescos a la taula barrejades amb el menjar, que ni tan sols estava als plats. “Meravellós inici del cap de setmana. Nens de 12-13 anys jugant a la guerra de menjar“, va escriure el cambrer a Twitter.

Més notícies
Un plat amb restes de menjar | Pixabay
La indignació d’un cambrer per com han deixat uns nens la taula del bar
Comparteix
"Nens de 12-13 anys jugant a la guerra de menjar", s'ha queixat el cambrer

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa