Molins de Rei celebrarà el 5, 6 i 7 de febrer una nova edició, la 170ª, de la Fira de la Candelera, la mostra agrícola més antiga de Catalunya. Per adaptar-se a la restriccions imposades per la pandèmia, l’edició d’enguany serà d’un format més reduït i es farà majoritàriament en recintes tancats per controlar l’aforament i garantir així les mesures de seguretat. Enguany, el certamen combinarà la part presencial de la fira amb un espai virtual on es podran seguir els actes més importants en directe a través d’Internet. Aquesta edició de la Fira representarà aproximadament un 15% d’una Candelera habitual, tant pel que fa a metres quadrats de recinte com en nombre d’expositors.

La passada edició de la Candelera va rebre prop de 300.000 visitants que van gaudir d’uns 900 expositors i 5.000 metres quadrats d’exposició i activitats variades per grans i petits. Unes xifres que enguany es veuran forçadament reduïdes per culpa de la pandèmia.

La part presencial mantindrà els 5 grans espais: Candelera Natura, Candelera Gastronomia, Candela Empresa, Candelera Cultura i Candelera Ciutat. Aquests darrers àmbits estaran representats pels diferents sectors que conformen la part més comercial de la Fira: planter, alimentació, restauració, vins, automoció, arts, artesania i brocanters amb els respectius estands comercials.

Aquests espais estaran pensats i preparats per complir amb totes les mesures aprovades pel PROCICAT dins el Pla Sectorial de les Fires, amb l’objectiu de poder gaudir d’una fira segura.

Les activitats culturals i gastronòmiques de la Candelera tindran presència física la setmana prèvia i el mateix cap de setmana de la Fira. Però també s’està treballant a nivell virtual en una extensa programació que doni sortida a tots aquells actes que no es podran dur a terme de manera presencial, entre els que hi haurà tots els vinculats a l’àmbit d’empresa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa